High Carb Low Fat Tomatsovs

En ordentlig bunke friske tomater i en stor gryde eller økologiske dåsetomater, passende mængder dadler (skindet kan fjernes ved at holde dadlerne under koldt vand), lidt chilli, basilikum og andre krydderurter man kan lide. Hele hærligheden koges indtil den ønskede konsistens er opnået (tilstrækkelig mængde vand er fordampet). Nydes med din yndlingsstivelse.

Jeg kan godt lide søde tomater og da de ikke findes i Danmark, er dadler perfekte til at fremme tomatsmagen. Jeg bruger 6 almindelige dadler til en dåse øko tomater. Du kan eksperimentere med tilsætning af laurbærblade og din yndlings paprika. Elsker denne sovs med godt skyllede hvide øko jasminris kogt i 10 minutter og med en hviletid på over 10 minutter - fantastisk! :yahoo:

Go High Carb Vegan!

I denne tomatsovs bruger jeg medjooldadler, det giver en ekstra spændende og magisk smag:

Vegansk IT konsultation hos GrN.dk. Vi løser både store og små opgaver. Kontakt os.

Sidst ændret
05/10/2020 - 10:15