Stort potentiale for mere postej!

Stryhns grovhakkede leverpostej

Stryhns tager kampen og går i gang med de store kanoner. En artikel i Mediemarkedsafsnittet i Børsen den 14. oktober 2014 med titlen "Stryhns-direktør vil gøre os forelskede i postej" baner vejen frem for mere forvirring på ernæringsfronten. Det er ikke fordi jeg ikke forstår, at en virksomhed som Stryhns skal tjene penge, men jeg håber, at de begynder at lave postej af planter i stedet for svinefedt. Det er ubehageligt, når marketingdirektøren Kristy Villems-Jørgensen udtaler: "Jeg kan ærligt sige, at jeg har aldrig spist så meget leverpostej, som jeg gør nu. Men det viser jo også bare potentialet, for jeg har ikke spist meget postej tidligere". Kristy, jeg håber du vil overveje en kulhydratholdig plantepostej i stedet for den fede leverpostej, som du er begyndt at spise mere af.

Den grovhakkede Stryhns leverpostej har følgende energifordeling: knap 58% fedt, knap 29% protein og lidt over 13% kulhydrat. Det er langt fra den anbefalede 80-10-10-fordeling.

Billed- og infokilde.

Vegansk IT konsultation hos GrN.dk. Vi løser både store og små opgaver. Kontakt os.

Sidst ændret
05/10/2020 - 10:15