Planteavler

Primære faneblade

Planteavlers billede

About me

Hej!

Jeg hedder Grzegorz Nowak og er administrator her på HelePlanter.dkinfo-icon.

Min interesse som økonom er at reducere de samfundsøkonomiske omkostninger, der er forbundet med kostrelaterede sygdommeinfo-icon og minimeirng af omkostinger til fødevareproduktion. Min interesse for området startede da jeg første gang læste The China Study i 2007.

Derudover er jeg også interesseret i at leve sundt, men det er ikke altid det kan lade sig gøre. Cray 2

I min fritid kan jeg lide at løbe, cykle og dykke. Jeg får spillet alt for lidt badminton, men det skal nok komme. Derudover arbejder jeg med forskellige webbaserede projekter. For eksempel markedsføringinfo-icon af tandbørstehoveder via markedsføringssiden BilligeBørstehoveder.dk.

Du kan støtte HelePlanter.dk ved at skrive  kommentarer eller lave et indlæg om et emne du kan lide. Vil vil meget gerne have sandhedeninfo-icon ud til alle dem, der kan klare den - del gerne indholdet på fjæsbogen og andre sociale medier.

Du kan oprette en bruger via Facebook, eller direkte via oprettelseesformularen. Du styrer selv, hvor ofte du får besked om nye emnerinfo-icon, og kan lave links til din egen side via din signatur. HelePlanter.dk er et åbent forum med plads til alle.

Vi ses på forum.

2016

  • Sæben udskiftes med vandinfo-icon til tandbørstning.

2015

2014info-icon

2013

  • 80 10 10 plantebaseretinfo-icon, varieret kostinfo-icon - hele planterinfo-icon så vidt muligt. 
  • Solarie 2 gange om måneden i vinterhalvåret - helst 2-3 gange om ugen i 3 minutter - ansigtet dækkes af med en t-shirt eller en trøje. Læs om Solarier og D-vitamin: Mangel på D-vitaminer.
  • Sølvplumber fjernet fra tænderne. Læs artiklen på BilligeBorstehoveder.dk.
  • Ingen parfume.
  • Minimal anvendelse af tandpasta og munden skylles grundigt fri for tandpasta efter tandbørstning.
  • Ingen shampooinfo-icon i håret - H20 og planterinfo-icon er bedst.

Historik

Medlem i
5 år 2 måneder