Vegansk græskarsuppe

1 indlæg / 0 new
Vegansk græskarsuppe
Græskar og chilli

Vegansk chilli og citron græskarsuppe med lavt saltindhold.

Toppen af græskaret skæres af:

Græskaret halveres:

Græskarkerner frasorteres:

Og blandes med lidt chilli:

Kernerne tørres i ovnen til de er sprøde på mellem 50-150 grader celcius afhængigt af, hvor travlt man har. Ved 130 grader C. tager det cirka 1 time:

Græskaret skæres i tern:

Citron:

Citron, chilli, 1-2 liter vand til 5 liter græsker blandes i en suppegryde og koges mørt:

Hvis der ikke er tilstrækkeligt med smag, kan soyasovs, peber og økologisk grøntsagsbouillon anvendes.

Ingefær og krydderurter kan tilsættes efter behov.

Suppen spises med kartofler, ris, fuldkornsbrød/rugbrød eller fuldkornspasta. De tørrede chilli-græskar-kerner kan anvendes som drys. Se alle billeder på GrN.dk.

Emner: 

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar |  Veganske Boxershorts | Vegansk Landbrugsferie