Plante sine egne grøntsager i højebede

God højbedsmuld

Hjælp til havens højbede

Det er ved at være sæson for at gå i krig med køkkenhaven. Derfor har vi på havehandel.dk skrevet en længere guide om hvordan man som nybegynder skal gribe det an. Guiden finder du her Højbede - gør det selv. Nogle af emnerne der dækkes i guiden er:

  • Hvordan bygger man selv et højbed?
  • Hvad er godt muld til højbedet, og hvordan man selv laver det?
  • 12 idiotsikre planter til køkkenhaven
  • Og meget mere!

Vi ved at det er en fantastisk følelse, at være selvforsynende af grøntsager og krydderurter. Det er en af grundene til at vi valgte at lave en brugervenlig manuel over højbede til køkkenhaven. Så har du lyst til at have "grønne fingre", men er på helt bar bund når det kommer til jord og planter, er der altså hjælp at hente.

Er der nogle ting du gerne vil have besvaret i forhold til køkkenhaven, så vil vi rigtig gerne høre dine spørgsmål. Måske svarer vi på spørgsmålet med et nyt indlæg, så flere haveglade læsere kan få glæde af svaret. Målet er at lave den ultimate guide omhandlende køkkenhaven og dets højbede. Men hvorfor overhovedet lytte til os? Jo vi har faktisk over 15 års erfaring med salg af alt til haven som fx muld til haven og højbede, belægningssten, speciallavede højbede og meget mere. I vores 15 år i branchen, har vi arbejdet tæt sammen med anlægsgartnere, brolæggere og andre entreprenører. Det har givet os et klart indblik i hvad der fungerer i både helt små, men også store haveprojekter og køkkenhaver.

Vi håber at i finder inspiration i vores lille guide, og vi takker mange gange for at måtte lave en lille promovering her på heleplanter.dk

Sidst ændret
05/10/2020 - 10:15