Veganske lækkerier

vegansk slik

Som veganer mæsker du dig hele dagen i en masse lækker frugt og grønt. Det er dejligt og det er i særdeleshed sundt. Men måske du også har brug for at få stillet den søde tand en smule? Bliv klogere på vegansk slik og vegansk chokolade i indlægget herunder. 

Vegansk slik og chokolade 

Det kan være svært at gennemskue, hvad man kan spise som veganer og hvad man skal holde sig fra. Der er selvfølgelig mange ting, der giver sig selv. For eksempel er det nok indlysende, at du skal holde dig fra produkter, hvis de indeholder mælkeprodukter. Men hvad med alle de pokkers E-numre, der kan være svære at gennemskue. Der findes forksellige apps du kan bruge til at slå E-numre op, så du hurtigt kan blive klog på og det er plantebaseret eller om det f.eks. er et farvestof, der er udvundet fra dyr. I så fald vil det nemlig ikke være vegansk. 

Alternativer til slik 

Der er masser af måder, du kan stille den søde tand på. Find nogle lækre alternativer til slik. Det kan være sød frugt, smoothies, nødder eller tørret frugt. Vær' kreativ og lav forskellige lækre daddelkugler. De er både sunde og stiller den søde tand. Du kan også kaste dig ud i at bage lækre cookies, kager eller lave skønne veganske pandekager. Der er masser af muligheder. Husk at langt det meste mørke chokolade er vegansk af natur. 

 

Sidst ændret
05/10/2020 - 10:37