Carb The Fuck Up

Forums: 

A picture of Durianriders new book where he is running.

Carb The Fuck Up er titlen på Harley Johnstones (Durianrider) nye e-bog. Det er en sammenkogning af Durianriders eventyr og bedste tips inden for ernæring, cykling, at forsørge sig selv via YouTube og håndtering af forskellige situationer som high carb low fat veganer. Du får svar på mange af de spørgsmål man oplever som nystartet veganer. Durianrider har været interesseret i ernæring siden han var 8, hvor han var meget syg. I dag er han en af de mest respekterede inspirationskilder til folk i alle aldre, som interesser sig for et energisk helbred via optimal plantebaseret ernæring. På cyklen kan Durianrider følge med mange topatleter, og han er også dygtig til at løbe. Hans mål er at sprede information om en kulhydratrig, protein- og fedtfattig plantebaseret ernæring, fordi den har hjulpet så mange med at blive raske, tabe sig og få ny livsenergi. Det er en livsvej!

​5 gratis e-bøger

Opdatering den 6. oktober 2014. Konkurrencen er slut. Vinderne får direkte besked.

Opret en konto (eller log ind via facebook) og skriv et svar, hvor du skriver en kort historie om dig selv, dine planteeventyr eller dit livsmål. Jeg vælger fem vindere, som får tilsendt e-bogen af Durianrider via e-mail. 

Carb the fuck up!

Bogens nøgleemner

  • ​Hvorfor veganer?
  • Hvorfor kulhydratrigt?
  • Hvorfor rå madvarer?
  • Hvorfor fedtfattigt?

Emner: 

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand