Cowspiracy

Cowspiracy (2014) er en dokumentar med undertitlen "Hemmeligheden om bæredygtighed". Politik og miljø bliver udfordret til grænsen. Midlerne til produktionen af dokumentaren bliver fjernet. En fantastisk og begejstrende gyser, som du sent glemmer.  Glæd dig til en skræmmende beretning om en korrupt verden, hvor penge kommer før sundhed. Se de ekstremt godt udtænkte interviews, hvor øjne fortæller mere end ord. Dit syn på miljøorganisationer som Greenpeace, kommer til at få et nyt perspektiv.

Cowspiracy bliver én af de historiske perler, der vil skabe den nye revolution og syn på verdenen. Hold godt øje med den. 

Den vises i amerikanske biografer lige nu og udkommer på DVD og download november 2014.

Forums
Last modified
10-05-2020

Hej Bjarne.

Mange tak for din kommentar og tilbagemeldingen. Ja, vi opfordrer alle til at gå ind på Netflix og se Cowspiracy, så den får den eksponering den fortjener. Hvis du er på besøg hos nogen, så bed om at låne deres Netflix for at se fem sekunder af den. Det giver lidt venligt aktivisme, og alle mennesker fortjener perspektiv og information i deres liv. :-)

Jeg har noteret problemet med feltet hjemmeside. Det er umiddelbart ikke ligetil at rette. Jeg tror den validerer om det er en valid URL. Det er kun et problem for anonyme brugere (brugere uden konto på HelePlanter.dk). 

Fri, 09/25/2015 - 08:04 Permalink