En kasse bananer for en hund

Så har der igen været en kasse bananer i Fakta for en hund. Det skal selvfølgelig fejres med en kasse bag på cyklen. Det kan dog ikke anbefales. Det går bedre med en cykeltrailer.

Husk at kulhydrere!

Last modified
10-05-2020
Kasper

In reply to by Henrik

​Hej Henrik og velkommen til HelePlanter :)

Der er af og til tilbud på bananer i de almindelige supermarkeder, 
hvilket var tilfældet i Fakta da Planteavler 
købte kassen på billedet, da de havde bananer til 1 kr. stk.

Nedenfor er et billede jeg tog, da der var tilbud på banananer i REMA 1000 i sommer. Det kan dog være individuelt fra butik til butik hvilke tilbud de har, så det handler om at holde øjnene åbne ;)

Et godt tip er at bruge tilbudsugen.dk for at finde frugt på tilbud. Man kan søge på "frugt" og få vist alle ugens tilbud på frugt. 

Et ekstra tip - hver mandag er der bananer til 1 Kr. stk. i Bilka ;) (Jeg har dog aldrig benyttet mig af dette da jeg ikke har boet tæt på en Bilka, så jeg kan ikke sige noget om størrelse eller kvalitet)

 

Kasper

Tue, 02/04/2014 - 10:10 Permalink

Hvis man bor i Jylland, kan man benytte sig af Løvbjergs tilbud på 10 bananer til 10 Kr. ;) Der er dog et max på 6 x 10 stk., så man må gå nogle gange for at købe i menneskemængder :)

Tue, 02/04/2014 - 10:16 Permalink

Et godt tip, hvis man bor på sjælland, er at holde øje med irmas datoservice. Jeg var i Irma i dag og spurgte om de ville sælge deres øko bananer med brune prikker til nedsat pris, hvilket de ville med glæde, da de ellers med stor sandsynlighed ville ende i skralderen.

19 poser øko bananer á 6 stk. - 5 kr stk. i Irma.

 

 

Sat, 06/07/2014 - 17:24 Permalink