Er plantespisere hippier?

Fangeskab

Earthlings er den prisvindende dokumentargyser fra 2005. Den handler om, det moderne holocaust og slaveri, som jordens væsener dagligt udsættes for. Denne film bør selvfølgelig være pensum for alle, og jeg er helt enig - forbrugerne skal ikke skærmes for sandheden. Du kan se Earthlings på youtube.

Et link i slutningen af Earthlings leder mig til Gary Yourofsky, som taler om den veganske livsstil. Han har nogle gode pointer, og hans fortælling er energisk og motiverende. Der er mange gode videoer om emnet derude, men denne er en af de bedre jeg længe har set.

Ud fra et helbredsmæssigt synspunkt, bryder jeg mig ikke om, at Gary tilnærmelsesvist anbefaler vegnask bacon og den slags, men efter nærmere omtanke, er det sandsynligvis en god strategi i forbindelse med en overgangsfase til den veganske livsstil.

Hvis du kan lide komælk, kan du med fordel høre Gary fortælle om sårbetændelse i din mælk og hvor meget, der er tilladt i et glas mælk i USA. Derudover er der mælkemorfin (Kasomorfin) i komælk, som gør dig afhængig af mælkeprodukter.

De fine skyklapper som Gary taler om, har jeg selv haft i 30 år, på grund af det vanvittige propaganda fra fødevareindustrien, som strømmer ind via samtlige mediekanaler. Det er en skræmmende virkelighed vi lever i.

Se og hør Gary Yourofsky's fortælling:

Derefter kan du med fordel kigge med på den måde han svarer de studerende i spørgerunden:

Vegansk IT konsultation hos GrN.dk. Vi løser både store og små opgaver. Kontakt os.

Sidst ændret
05/10/2020 - 10:15