Indeholder bananer B12?

Jeg har aldrig hørt om det før, men der er nogen der påstår, at bananer indeholder B12, se denne artikel fra BT. Er der nogen, der kan bekræfte det?

Artiklen omhandler bananer som slankemiddel - da du har nemmere ved at undgå andre usunde søde midler i din hverdag.

Vegansk IT konsultation hos GrN.dk. Vi løser både store og små opgaver. Kontakt os.

Sidst ændret
05/10/2020 - 10:15
Kasper
søn, 06/02/2013 - 12:24

Så vidt jeg ved, er der ikke tilstrækkelige mængder B12 i planter, hvis der er nogen overhovedet. På grund af at alt er blevet så sterilt, er B12 en mangel hos alt levende i dag. Selv køer får B12 i deres kost i dag. B12 er noget kroppen selv producerer, men det er desværre ikke altid tilfældet i dag, da vi kan have nogle defekter i kroppen. Derfor er det en god idé at tjekke op på om man kunne lide af B12 mangel, både hvis du er vegetar eller ej.

Det er derfor jeg mener at et B12 supplement er den bedste kilde til B12 i dag. Indsprøjtninger er klart det nemmeste, men det skulle vist ikke være så let i Danmark at få det gjort. Den almene læge er mere pro pille supplement, ifølge min viden. Hvis alle havde styr på deres B12, ville der være mange færre sundhedsproblemer i verden. Folk får stillet diagnoser på en masse syge ting, som enten bare er B12 mangel eller en efterfølge af langvarig B12 mangel.

Her er T. Colin Campbell's syn på sagen (husk at læse det nederste).

Bliv veganer i dag