Medicin kamuflerer din sygdom

Submitted by Planteavler on Fri, 03/20/2015 - 20:11
Forums

Er dit kolesteroltal "normalt" fordi du tager kolesterolnedsættende medicin? Det er ikke ensbetydende med, at du ikke er syg. Du er næsten lige så udsat for blodpropper, som hvis du ikke tog medicinen. Blodet bør flyde i blodårerne uforstyrret som vand i et vandrør. Spiser du fed mad, vil blodet blive tyktflydende som olie og blodårernes vægge vil blive tilfedtet. Efter et stykke tid, vil blodårerne lukke helt til. Medicinen kan i nogle tilfælde reparere og åbne op for de tilstoppede blodårer, men det er en midlertidig løsning, som ikke helbreder på lang sigt. På lang sigt går blodårerne i stykker eller stopper helt til.

Læge Alona Pulde anbefaler en plantebaseret kost, som hjælper kroppen med at helbrede og reparere din krop. Tag små skridt og lav realistiske mål. Giv dig selv lov til at fejle, og brug det til læring i stedet for at betragte det som en fiasko. Læs hele beretningen på engelsk på NutritionStudies.org.

Du kan også læse mere om, hvordan du kan tabe dig ved at spise fedtfattige planter, hvis du vejer for meget i artiklen "Læge ordinerer planter til sundt vægttab".

Billedkilde.