Moralske skrupler?

Når man laver en stor ændring i sit liv, enten ved at ændre den måde man behandler andre mennesker, laver om på sin kost, får en ny interesse eller får en ny kæreste, har man behov for at tale om det med sine omgivelser. Det er vigtigt at man passer på, at det ikke bliver en konstant plage for omgivelserne. Det er sundt og gavnligt at snakke og gentage sig, hvis man har oplevet noget traumatisk, da det er effektiv debriefing.

Vi undgår og bryder os ikke om vores omgivelser, hvis vi hele tiden får dårlig samvittighed. I disse situationer er vi typisk ikke forandringsvillige. Hvis vi hele tiden får at vide, at vores sovetider er dårlige, vi dyrker for lidt motion, vores kost er ringe, så har mange af os tendens til at gå i den modsatte retning.

Nogle bliver så trætte og udmattede, at de bliver nødt til at skrive om det. The Best Page of The Universe (maddox.xmission) har skrevet en rigtig sjov og fin artikel om emnet. Artiklen er også kilden til det indsatte billede øverst. South Park har også lavet et afsnit om hvor glade vegetarer er for deres prutteduft. Hvis man vælger at spise kød, så er det helt OK, OK?

Du har fået en ny og meget spændende interesse, og det er også helt OK at fortælle og debatere den, men ikke konstant medmindre du bliver bedt om det :-) Prøv at snakke om andre emner, forsøg at interessere dig for dine omgivelser - det kan betale sig ;-)

Forums
Last modified
10-05-2020