Vegansk græskarsuppe

Græskar og chilli

Vegansk chilli og citron græskarsuppe med lavt saltindhold.

Toppen af græskaret skæres af:

Græskaret halveres:

Græskarkerner frasorteres:

Og blandes med lidt chilli:

Kernerne tørres i ovnen til de er sprøde på mellem 50-150 grader celcius afhængigt af, hvor travlt man har. Ved 130 grader C. tager det cirka 1 time:

Græskaret skæres i tern:

Citron:

Citron, chilli, 1-2 liter vand til 5 liter græsker blandes i en suppegryde og koges mørt:

Hvis der ikke er tilstrækkeligt med smag, kan soyasovs, peber og økologisk grøntsagsbouillon anvendes.

Ingefær og krydderurter kan tilsættes efter behov.

Suppen spises med kartofler, ris, fuldkornsbrød/rugbrød eller fuldkornspasta. De tørrede chilli-græskar-kerner kan anvendes som drys. Se alle billeder på GrN.dk.

Vegansk IT konsultation hos GrN.dk. Vi løser både store og små opgaver. Kontakt os.

Sidst ændret
05/10/2020 - 10:15