Plantemad

Plantemad.dk er en dansk hjemmeside, som beskriver hvordan en plantebaseret kost er sammensat. Mange artikler er baserede på T. Colin Campbell's teorier og forskning.

En af de mere interessante artikler omhandler mennesket som plantespiser i forhold til menneskets tarmsystem, tænder og kæbemuskulatur og knogler.

Kan I henvise til videnskabelige artikler, som understøtter eller afviser denne teori?

Forums
Last modified
10-05-2020

Super lækkert at se en dansk side med henblik på sund kost!

Jeg kan ikke umiddelbart huske at jeg har set artikler der omhandler det du spørger om, men jeg kan kun være enig i hvad der står på plantemad.dk.

Er det ikke et spørgsmål om observation frem for at finde videnskabelige artikler der understøtter forskellen på menneskets og løvens tarmsystem, tænder, hænder/poter og muskulatur?

Og hvis vi kører den helt ud til naturen, hvor jeg jo mener at den optimale kost er rå frugt og grønt, kan vi hurtigt blive enige om, at der ikke ville være mange mennesker, der ville spise kød hvis der ikke var adgang til ild/komfurer/ovne. 

 

Mon, 07/08/2013 - 23:37 Permalink

Nej, man behøver heller ikke en blender for at kunne nyde en banan eller hvad frugt man nu vil spise. Vi er i stand til at skaffe, åbne, spise og fordøje moden frugt og grønt uden brug af redskaber.

Wed, 07/10/2013 - 15:10 Permalink