Skvalderkål på løbeturen i naturen

1 indlæg / 0 new
Skvalderkål på løbeturen i naturen
Skvalderkål i skovbunden.

Ja, skvalderkålene er ved at piple frem over det hele. Den friske forårsluft fylder vores lunger. Det handler om at komme derud og nyde solen og landskabet. Forleden fortalte druiden, hvorfor denne årstid er så fantastisk. Bladene mangler på træerne og man kan se langt omkring. De mange bygninger på landet som det meste af sommeren er usynlige, kan nu ses i det fjerne.

Skvalderkål udover at være en pestilens for mange haveejere, er det dejligt bladgrønt, som kan anvendes som bladgrønt i salaten eller til oppiftning af en frugtsmoothie.

På videoen kan du se, hvordan skvalderkål ser ud. Et sjældent syn på denne løbetur, var en fladfodsløber i bare tæer, som løb med sin lillesøster. Fantastisk - true barefoot running. Smile 
I slutningen fortæller jeg lidt om, hvor du finder de amerikanske fodboldbaner i Århus og de opstillede styrketræningsmaskiner, som er opstillede lige ved siden af banerne.

Skvalderkål i skovbunden

Emner: 

Vedhæft filer

BilagStørrelse
Billedikon 001-ground-elder.jpg278.38 KB

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand