Slankekur for unge

Slankekur og slankemidler, er et af de mest hotte emner, når sommeren nærmer sig, hvor de unge fyre skal være strandløver og de unge piger være bikiniprincesser. Kostplaner er et af de store slankeparadigmer, hvor man bliver anbefalet at spise bestemte ting pǻ bestemte tidspunkter i bestemte mængder. I de fleste tilfælde vil mængderne være utilstrækkelige i forhold til, hvad kroppen har behov for. Det er klart, at du taber dig, hvis du er i stand til at sulte dig selv i 14 dage, drikke en masse vand og dyrke motion samtidigt. Det er dog usandsynligt, at du er i stand til at holde til det.

Slankekur og energibehov

Nogle af de slankeste mennesker jeg har mødt, spiser mindst 30 bananer om dagen plus andre planter, som frugt og andet grønt - det er over 3.000 kcal. En af årsagerne er, at hvis man ernærer sig af planter, så stiger kroppens forbrænding og derudover sætter udrensningsprocessen i gang. Hvis du er stærkt overvægtig, kan det ikke anbefales, at du springer direkte over i en plantebaseret kost, da en udrensning også kaldet detox, vil belaste dine nyrer i så høj grad, at det kan skabe nyresvigt. Det gælder også seriøst syge mennesker, som vælger den ekstreme vej, ved at gå på en juicekur. De professionelle rådgivere, der tilbyder denne type udrensning, vil sørge for, at i din behandling indgår et kaffelavement, som hjælper dine nyrer med udskillelsen af affaldsstoffer fra blodet og aflaster nyrerne (Kilde savnes).

Slankekur på hele planter

Hvis du omlægger din kost til hele planter og får cirka 3.000 kcal, hvis du er en mand og 2.500 kcal, hvis du er en kvinde, dyrker lidt motion, sover regelmæssigt og i tilstrækkelige mængder, så er jeg sikker på, at du får det bedre. Bemærk, at du meget nemt kan blive syg på grund af den kraftige udrensning (detox), hvorfor det er vigtigt, at du rådgiver dig med din læge og eventuelt din kostvejleder.