Tab dig med Durianrider

Submitted by Planteavler on Sat, 02/15/2014 - 15:55
Forums

Durianrider fortæller hvordan du kan tabe dig og være slank.

De ti tips er:

  1. Hold dig fra rusmidler - mentamine, amfetamin, koffein, alkohol, og andre midler som smadrer dit stofskifte på lang sigt. Rusmidler er meget effektive på kort sigt - se de tynde narkomaner. Pro tip: gå på en 5-årig koffeinfri faste og se hvordan det ændrer dit liv.
  2. Spis kulhydrater. En diæt, hvor næsten hele energien kommer fra kulhydrater. Hvis du kigger på de kulturer, hvor man ernærer sig på den måde, ser du mennesker som er super slanke.
  3. Undgå store mængder fedt - det fedt du spiser er det fedt du bærer.
  4. Spis frugt, pasta, ris, majs, kartofler eller andre plantebaserede fødevarer med højt kulhydrat- og lavt fedtindhold. Det bedste er fuldkornsprodukter og hele planter. Spis som en Kenyaner!
  5. Drik vand! Du skal være hydreret. Dit urin skal næsten være gennemsigtigt. Kommentar fra Planteavler: Det samme får du at vide i beredskabskorpset, så du altid er klar til at slukke en brand.
  6. Gå tidligt i seng og få din nattesøvn, så dit stofskifte kan fungere optimalt og du absorberer din træning og motion.
  7. Træn med en kraftmåler (power meter). Gennemsnitshastighed fortæller intet - det er kraftmåleren du skal kigge på.
  8. Vær tålmodig. Du får ikke samme resultater som Durianrider på 6 måneder.
  9. Træn med vægte - det giver dig en bedre fornemmelse af din krop.
  10. Flyt til et område med bjerge eller bakker. Det ændrer og forbedrer dit stofskifte, hvis du træner op og ned af bakker. Alternativt kan du bruge trapper.

Jeg har tænkt over dette nogle gange, og jeg synes ikke jeg kan huske at have set durianrider lægge vægt på at fuldkorn er vigtigt. Samtidig ser man ham også kun spise hvide ris, hvidt pasta og hvidt brød (pizza). Jeg tror det er fordi at de fibre, mineraler og vitaminer som man beholder i fuldkornet, ikke er nødvendigt for ham, da han spiser så meget frugt og grønt i forvejen. Et kogt måltid for ham er bare ekstra kalorier, og dem mister man ikke nogen af ved at fravælge fuldkorn - det kan faktisk være en fordel, da man har plads til mere mad = kalorier.
Gad vide om de professionelle cykelryttere spiser fuldkorn eller ej ..

Sat, 02/15/2014 - 19:08 Permalink

Deler nedenstående video til de utålmodige. Hvor lang tid tager det, at genoprette dit stofskifte? Det afhænger af tilstanden af din krop.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=Dgh3u9kh_ro]

Sun, 02/23/2014 - 09:37 Permalink