Til United Kingdom og retur

3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Til United Kingdom og retur
Fisk og pomfritter

Alarmen ringer klokken 04:45 og jeg vælter ud af sengen. Gør mig klar og pakker en liter vand og to mellemstore gulerødder, hvorefter jeg vælter videre mod Århus lufthavn. Jeg skal på en dagstur til UK, for at se på et Warehouse Management System. Først flyver jeg til København og derefter til Birmingham. Heldigvis er lufthavnene velsforsynede med smoothies eller juice, men det er desværre ekstremt dyrt.

Maden i UK er ekstremt ringe. Der er sandwich med random fyld til frokost og pomfritter med nogle andre friturestegte ting. Jeg beder pænt om noget brød med salat og tomat, hvilket er muligt at få. Det gode er, at en god juice på flaske kan nuppes til.

Efter mødet er vi i Birmingham lufthavn, hvor de serverer bagt kartoffel med baked beans og salat. Det er faktisk ikke verdens dummeste snack. De var faktisk meget venlige til at hjælpe med at finde oversigten, der indikerer, hvilke retter en veganer kan vælge. Salaten er frisk og dressingen serveres i en bøtte ved siden af, så mængden kan justeres. Thumbs up!

På flyet hjem spørger jeg efter vegansk mad, med det har de ikke. Chef-stewarden kommer forbi bagefter og spørger ind til, hvad vegansk mad er og undskylder, da de ikke kan tilbyde noget. Luftselskaberne har stadig meget at lære. Jeg opfordrer alle til at spørge efter vegansk mad alle steder, hvor der serveres mad.

Jeg forventer at være hjemme klokken 01:15 og kroppen er sandsynligvis allerede gået i ketose på grund af mangel på kulhydrater, selvom jeg har fået over 3.000 kcal i løbet af dagen.

Hvordan klarer du dig på de lange dage dage med flyrejser?

Billedkilde.

Emner: 

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand

Anonym

Hahaha ja jeg er sikker på din krop er gået i ketose - pas på med det Wink Jeg plejer typisk at pakke en masse dadler hvis jeg er væk i lang tid. Der er billige, smager FANTASTISK, og er rige på både kalorier og sugar (Og nemme at have med rundt) Smile

Hmm, jeg tror ikke at man må have dadler eller andet mad med gennem lufthavnens security. Smile

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand