Undgå gråt hår

3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Undgå gråt hår
Gråt hår

Hvad er årsagen til gråt hår, udover alderdom og stress?

Jeg antager, at man kan minimere gråt hår via ernæring med hele planter. Kan man anvende noget til udvortes brug?

Emner: 

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand

Det er håret der mister sit farve pigment - af en eller flere grund, som nok overvejene er enten biologisk eller psykisk funderet.

Jeg kan ikke huske hvilken urt/plante der er særlig god, men generelt kan forskellige planter styrke håret ind, som udvortes.

Brændenælden (altså udtræk på vand til udvortes brug) er blevet brugt til at modvirke skæl og gøre håret stærkere.

Agerpadderokke er endvidere kendt for sine styrkende egenskaber grundet det høje indhold af kisel. Det er begge planter som er mulige at finde i den danske natur

Der findes mange gode bøger om forskellige råd til for menneskers sundhed, men kan særligt anbefale bogen: politikens bog om helbredende urter (der laves desværre ikke flere oplag, så man skal købe den brugt eller låne den på biblioteket Smile )

http://www.urteliv.dk

Måden vi lever på har afgørende betydning for at holde vores kroppe sunde og raske.
Du kan altid fremme din sundhed med hjælp fra naturens spisekammer.

Gråt hår nogle uger efter olie og citron behandling

Spændende planter du nævner.

Jeg har prøvet olivenolie og citron. Citronen er på baggrund af, at håret har godt af lidt syre, når man ikke bruger shampoo til at vaske håret. Viden om syren er baseret på info fra en folkeskoleven. Der blev brugt meget lidt olie i forhold til citron. Begge ingredienser blev godt og grundigt masseret ind i hovedbunden. Hele behandlingen varede 10-15 minutter, hvorefter håret blev skyllet i H20. Jeg synes faktisk det hjalp en smule.

Jep, der findes rigtigt mange bøger, jeg må en tur på biblio og kigge på Helbredende Urter. Biggrin Er i øjeblikket i gang med The Starch Solution, af John A. McDougall, MD and Mary McDougall (2012). Jeg har tidligere lånt The Green Pharmacy, af James A. Duke (1997), som af mange urteguruer betragtes som urtebiblen, og den har jeg også haft rigtig meget glæde af.

Bemærk lysforholdene på billederne - det kan godt snyde ret meget..

 

 

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand