Valle til alle

Robert Cheeke fra VeganBodybuilding.com fortæller om kosttilskudsindustrien til bodybuilding fungerer. Topatleter bliver sponserede af de virksomheder, som producerer kosttislkud. Topatleternes fans bliver inspirerede til at købe disse kosttilskud, hvilket resulterer i enorme økonomiske overskud i kosttilskudsindustrien.

Hvordan påvirker det helbredet for de mange atleter? To af Roberts yndlingsatleter Nasser El Sonbaty og Mike Matarazzo døde for nyligt - bodybuildere i fyrerne. Den sandsynlige årsag er indtagelse af for stor mængder protein, og i de fleste tilfælde handler det om animalsk protein valle og/eller kasein, som stammer fra komælkeproduktionen.

Hvis du har fokus på dit helbred, så dropper du proteinpulveret og fokuserer på plantebaseret ernæring. Det kan godt være, at du får store muskler, hvis du indtager proteinpulver, men har du tænkt på dine organer? Se hvordan veganske atleter klarer sig.

Jeg kan ikke anbefale proteinpulver, men hvis du ikke kan leve uden så køb vegansk proteinpulver og sørg for at få kulhydraterne ind i kroppen - dine muskler vil elske dig for det.

Læs hele Roberts historie på billedkildesiden.

Forums
Sidst ændret
05/10/2020 - 10:15