Verdens fedeste kvinde

Forums: 

Verdens fedeste kvinde

Billedkilde.

En kvinde som vil gøre alt for at blive den fedeste dame i verden, er et levende eksempel på, hvad fedt kan gøre ved din krop. Det skræmmende er, at man hjælper denne kvinde med at blive fed, ved at udnytte markedsføringsværdien i det hun gør. Der burde være en international lov om, at hvis man bliver nødt til at skade sig selv for at tjene penge, så burde de mennesker der tjener pengene smides i fængsel. Man siger, at psykisk syge mennesker ikke kan tage vare på sig selv, men alligevel tillader man, at mange bliver sygeligt overvægtige. Vi lever i en fri verden, så vi må gøre hvad vi vil? Det ville ikke undre mig, at der inden længe vil være regler for, hvad man må spise. Engang var det også cool at ryge. Ville du lade en person slå sig selv i hovedet med en hammer uden at stoppe vedkommende? Foretrækker du hammeren, en hurtig død, eller en langsom og smertefuld død, der skyldes årevis afstraffelse af din krop?

Den fede kivnder siger, at hun nyder at spise hvad hun vil og hun ville dø, hvis hun ikke fik bacon og æg en enkelt dag. En ernæring på hele planter ville også muliggøre, at hun kunne spise så meget hun har lyst til. Den eneste ulempe er, at der ikke findes planter, der bærer frugterne bacon og æg.

Se Durianrider fortælle om, at det fedt du spiser er det fedt du bærer!

Emner: 

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand