Hvilken planteskole foretrækker du?

Hej folkens, 

Jeg vil høre til hvilken planteskole som du bruger mest? 

Forums
Last modified
10-05-2020

Hej Mogens.

Jeg foretrækker den planteskole, der er i nærheden af min bopæl. Det sparer tid og energi. Hvis du tænker på, hvad jeg håber planteskoler vil tilbyde, er det flere spiselige biodynamiske planter, som nemt kan dyrkes, selvom man ikke har et drivhus eller have. For eksempel kartofler i smarte dyrkningsspande og tomatplanter, der kan stå i et vindue og tildække hele karmen i stedet for at vokse opad.

Det kunne også være, at planteskolerne skulle bevæge sig mere i retning af et gartneri og tilbyde frisk  økologisk frugt og grønt, som et suppleringsprodukt. Det jeg i virkeligheden savner er flere samarbejdsaftaler på tværs. For eksempel samarbejdsaftale med den lokale landmand, som kommer med friske råvarer i lokalområdet, som vi kan købe samtidigt med at vi køber vores planter. I det travle samfund er tid penge, og jo flere ting vi kan ordne samtidigt er en fordel for alle parter.

Du kan også læse om mine spæde tanker om Planteskoler. HelePlanter.dk vil meget gerne samarbejde med innovative planteskoler og vil gerne deltage i iværksætterprojekter.

Fri, 08/01/2014 - 10:14 Permalink