Økologiske Medjool dadler

Forums: 

En kasse med 5 kg økologiske Medjool dadler

Der er blevet spist rigtigt mange dadler, men det er første gang jeg smager Medjool dadler og disse er endda økologiske - fantastisk! De er bløde og lækre. Smagen er sød og nogle gange karamelagtig.

Jeg er lidt i tvivl om, hvor god kvaliteten er, da de ser ud til at have væskepletter, men jeg synes ikke de smager alkoholiserede. Det kan godt være, at de fik nogle stød på vej hjem på cyklen, som de ikke kunne tåle. Alternativt skyldes det, at de ikke bliver opbevaret køligt og tørt. Der er stadig mange forhandlere og grønthandlere, der tror, at man ikke behøver at opbevare dadler og bladgrønt på køl.

Er der nogen, der ved, hvad pletterne på dadlen på billedet herunder betyder?

Kender du andre dadler, som er super gode og fortjener at blive spist?

På pakken står der Medjoul, men på engelsk staves det Medjool.

 

Emner: 

Venlig hilsen GrN.dk, udvikling af hjemmesider, regneark (Excel/VBA), datahåndtering, logistik- og økonomimodeller. | Vegansk Youtube - Plant Sugar | Vegansk Retreat Thailand